20 Ocak 2010 Çarşamba

Tchibo



Aralık 2005'te Cevahir Alışveriş Merkezi'nde ilk mağazasını açmış olmasına rağmen tarafımca 2007 yılında keşfedildi. Kısa zamanda da ilgiyle takip ettiğim, sürekli alışveriş ettiğim ve arkadaşlarıma da tavsiye ettiğim bir mağaza haline dönüştü Tchibo Mağazaları.

Dünya'nın 5. büyük kahve üreticisi olmasının yanında mağazalarında satışa sunduğu pek çok çeşit gıda dışı ürünle de Türkiye Perakende Pazarı'nda kalıcı bir yer edindiler. Çoğunlukla 15 günde bir değişen temalarıyla, ağırlıklı olarak bayan, çocuk ve bebek ürünleri satışı yapıyor. Bunun dışında aklımıza gelebilecek her türlü gıda dışı ürün satışı da bulunuyor. Etiketlerinde " Almanya'dan ithaldir " yazmasına rağmen ürünlerini genelde Uzak Doğu'dan ithal ediyorlar. Ürünlerin fiyatları oldukça uygun. Bildik ürünlerin dışında çok farklı ürünlerin satışı da olmuyor değil. Neredeyse tüm temalarında ilgimi çeken bir ya da birkaç ürün muhakkak oluyor. Bazen evime şöyle bir baktığımda Tchibo'dan aldığım ürünleri görünce şaşırmıyor değilim.

Ne kahve içmeyi severim ne de kokusuna tahammülüm vardır. Ancak yakın çevremden edindiğim bilgilere göre kahvesi gerçekten de çok güzelmiş. Yaklaşık 1 yıldır satmalarını beklediğimiz Cafissimo Kahve Makinesini nihayet bu hafta sonu aldık. Fiyatı 250,-TL. Ama bu ürünle içebileceğiniz tek şey filtre kahve değil. Özel kapsülleri aracılığıyla, Caffe Crema, Yoğun Espresso ve Capuccino da seçenekleriniz arasında bulunuyor. Kullanımı oldukça kolay ve sonuç başarılı ( eşim öyle söylüyor ).

Türkiye'de pek çok mağazası ve Migros ile Ral Marketleri'nin bazılarının içerisinde satış noktaları olan Tchibo'nun internet sitesinden de ( http://www.tchibo.com.tr/ ) alışveriş yapabilirsiniz. Hatta Çarşamba günleri mağazalarda satılacak ürünleri o hafta Pazartesi gününden itibaren internetten satın alabilme ayrıcalığına sahip olabiliyorsunuz.

Pek çok çeşit ürünü uygun fiyatlara bulabileceğiniz, yorulduğunuzda bir fincan kahve içip cheesecake yiyebileceğiniz, evimize ya da ofisimize fazlasıyla renk katacak olan Tchibo, bizler için iyi bir alternatif mağaza.

Gördüğünüzde muhakkak uğramanız dileğiyle...

2 yorum:

ArZuCo dedi ki...

öyle güzel anlatmışsın ki resmen burnuma kahvenin kokusu geldi.
Size de bir türlü gelemedik Sedacım bi kahve içmeye gelelim artık :))

Seda Cürgül Kaya dedi ki...

Her zaman bekliyoruz Arzucum:)